Kontakt boble

MJTF på facebook

Velkommen til Midtjysk Tandlægeforening

Vi er en selvstændig forening under Tandlægeforeningen, som dækker alle tandlæger, som arbejder i Region Midt.

Vi arbejder for både privatansatte, offentlige ansatte og klinikejeres interesser i såvel lokale som i nationale udvalg. Det gælder både internt i udvalg under Tandlægeforeningen som f.eks klinikejerudvalget, efteruddannelsesudvalget og sundhedsudvalget, i lokale udvalg som det lokale efteruddannelsesudvalg og ungdomsudvalget samt udvalg under Region Midt

Det er desuden Midtjysk Tandlægeforening, der ejer Tandlægevagten i region Midt.

Har du lyst til at deltage i og præge fagpolitik eller bare vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi byder altid nye kræfter velkommen.


 

Knap 1 Aarhus Knap 1 Holstebro

 

Tirsdag d. 12. September i Aarhus og Onsdag d. 13. september i Holstebro

 

Der har gennem mange år hverken været international eller national enighed om indikationer for fjernelse af 3. molar samt om det mest hensigtsmæssige tidspunkt for fjernelse. 

En arbejdsgruppe under Dansk Selskab for Oral og Maksillofacial Kirurgi med repræsentanter fra de to tandlægeskoler, primær sektor samt de kæbekirurgiske afdelinger fra alle 5 regioner har derfor formuleret en række anbefalinger for rettidig diagnostik og behandling af 3. molar. 

Oplægget vil med udgangspunkt i konkrete patienttilfælde gennemgå disse anbefalinger og den videnskabelige baggrund herfor. Det vil endvidere blive gennemgået, hvordan sværhedsgraden ved fjernelse af visdomstænder kan estimeres, samt i hvilke tilfælde der med fordel kan henvises til specialtandlæger i tand-, mund- og kæbekirurgi og til kæbekirurgiske hospitalsafdelinger. 

 

Simon Storgaard Jensen 250x379

Oplægsholder: 

 Simon Storgård Jensen, professor, dr. odont.

Cand.odont. fra Københavns Tandlægeskole i 1996. Uddannet specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi i 2004 fra Rigshospitalet. Har siden 2010 været ansat ved Tand-Mund-Kæbekirurgisk Klinik på Rigshospitalet og siden 2014 været faglig og administrativ ansvarlig for Regionstandplejen i Region Hovedstaden. Siden 2019 har Simon været professor i Oral Kirurgi ved Odontologisk Insititut, Københavns Universistet. Primære forskningsmæssige interesser ligger inden for oral implantologi, knogleregeneration ved anvendelse af knogleerstatningsmaterialer og vækstfaktorer, kirurgisk endodonti samt odontogene infektioner med lokal og systemisk spredning. Simon er forfatter til adskillige danske og internationale videnskabelige artikler og bogkapitler i lærebøger.

 

 

 

 

Program:

18.00-19.00: Foredrag

19.00-ca. 20.00: Dejlig middag og hyggelig snak med dine kollegaer fra området.

20.00-?: Foredrag fortsætter med kaffe og sødt.

 

Knap 1 Aarhus Knap 1 Holstebro

 

 

 

Kurset afholdes i Aarhus d.12./9. og Holstebro d. 13./9.

Kursuspris i Århus: 1100,00 kr (Tilmeld dig til kurset i Aarhus her)

Kursuspris i Holstebro: 900 kr (Tilmeld dig til kurset i Holstebro her)

Tilmeldingsfrist: 04/09/23

Tilmeldning via Midtjysk tandlægeforenings hjemmeside ved at benytte nedenstående formular

Ved tilmelding er kursusudgift bindende, dvs. kursusudgift kan ikke refunderes hvis du melder afbud, men du kan give kurset til en anden.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.