Kontakt boble

MJTF på facebook

ChristinaDam Tholstrup200

  • Kandidat fra Århus Tandlægeskolen i 2000. 
  • Gift og har to voksne sønner. 
  • Klinikejer i Silkeborg siden 2012 

Jeg har tidligere været aktiv i fagpolitik fra 2003 – 2009, hvor jeg bl.a. besad poster i det lokale kursusudvalg og stod for dannelsen af kvalitetscirkler i det daværende Østjysk Tandlægeforening. Endvidere sad jeg i Efteruddannelsesudvalget (EUU) centralt i TF.  

I 2021 blev jeg på ny valgt ind i Regionsbestyrelsen, og blev 2022 valgt til næstformand i bestyrelsen, genvalgt i 2023. Jeg sidder endvidere, for nuværende, som repræsentant for MJTF i det Lokale Uddannelsesudvalg på Herningsholm Erhvervsskole. 

For mig, er det vigtigt, at vi har en politisk synlig og økonomisk stærk forening, som favner alle tandlæger. 

Når man er en del af regionsbestyrelsen har man mulighed for at få indsigt og viden om, hvad der rører sig politisk indenfor vores felt samt mulighed for at indgå i tæt dialog med dygtige og engagerede kolleger mhp. at påvirke en given udvikling. Det er meget givende for mig personligt og fagligt.  

Efteruddannelse, udvikling, god ledelse, sund økonomisk vækst og fokus på et godt og sundt arbejdsliv, er meget vigtige parametre for mig. Med afsæt i disse fokusområder, mener jeg at kunne bidrage til en god og konstruktiv debat i Midtjysk Tandlægeforening, og dermed også i TF.  

 

 


 

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.