Kontakt boble

MJTF på facebook

Plus55 præsenterer:

                                  

                   "At Tænke Uden Gelænder"

 Claus Christoffersen nbssdx ha cig                         

Filosof Claus Christoffersen fortæller om "Hannah Arendt ...Pluralismens Tænker"

Den tysk-jødisk-amerikanske filosof Hannah Arendt (1906-1975) giver med den smukke og tankevækkende formulering, At tænke uden gelænder, en karakteristik af sin grundlæggende filosofi.

På baggrund af egne erfaringer som jøde i Tyskland i mellemkrigstiden er det Arendt, der formulerer tanken om pluralismens nødvendighed - om at forskellige mennesker skal kunne leve sammen i et fælles samfund.

Claus Christoffersen er BA i filosofi og oldtidskundskab og en rutineret foredragsholder i bl.a. Folkeuniversitetet og for Ældresagen.

  Kom til et spændende foredrag og hyggeligt samvær

       ONSDAG d. 23 OKT 2019, kl 18:30

        i Auditorium 4 på Tandlægeskolen

Tilmeld dig senest d. 6.oktoberpå Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Lisbeth Dietz*Birthe-Annette Bindslev*Bjarne Simonsen*Jørgen Bindslev*Flemming Pedersen*Bente Nyvad

Plus55 er for alle tandlæger uanset tidligere og nuværende ansættelse. Hvis du kender nogen, der vil deltage, så bed dem sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.