Kontakt boble

MJTF på facebook

Plus55 forårsmøde 2020

                                  

” Hvad er lykke ? "

Småt FU 

Christian Bjørnskov, lykkeforsker ved Aarhus Universitet

kommer og fortæller om ”Lykke”.

Internationale undersøgelser har siden starten af 1970erne fundet, at danskerne er verdens lykkeligste befolkning. Men hvor kommer denne lykke fra og hvad er det egentlig for en lykke vi taler om? De senere års internationale forskning kan give nogle nye svar på disse og andre ældgamle spørgsmål. Er det for eksempel velfærdsstaten, der gør os lykkelige, har det dårlige danske vejr en betydning, eller kan vi takke en særlig dansk 'kultur' for lykken? Og kan vi gøre noget selv for at blive mere lykkelige? Svarene er ofte overraskende og lægger op til ny diskussion.

        

         Kom til et spændende foredrag og hyggeligt samvær

       Tirsdag 24. martsl 2020, kl. 18:30 i Auditorium 4 på Tandlægeskolen

Tilmeld dig senest d. 6. martspå Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Lisbeth Dietz*Birthe-Annette Bindslev*Bjarne Simonsen*Jørgen Bindslev*                         Flemming Pedersen*Bente Nyvad

Plus55 er for alle tandlæger uanset tidligere og nuværende ansættelse. Hvis du kender nogen, der vil deltage, så bed dem sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.