Kontakt boble

MJTF på facebook

Plus55 Efterårsmøde 2021:

Et liv med kunst "

Peder Kold 

Tandlæge Peder Kold, Herning kommer og fortæller om sine oplevelser med kunst og viser nogle af de værker som han og hustruen Birthe har erhvervet.

"Siden vores tidlige ungdom har Birthe og jeg haft en fælles passion for kunst. Interessen blev grundlagt af Birthes forældre, og den har givet os mange glæder gennem årene. Vi har benyttet kunsttilbuddene på museer og gallerier i ind- og udland, i kunstforeninger, kunstcirkler og museernes venneforeninger, gennem kontakter med kunstnere og andre kunstinteresserede og ved at følge kunstauktioner. Vi har interesseret os mest for moderne kunst og har forsøgt at følge med i nutidskunst, ligesom kirkekunst og inuitkunst har optaget os. Fokus har imidlertid de seneste 40-45 år været på COBRA kunst, som vi gennem årene har erhvervet en del af."

Kom til et spændende foredrag og hyggeligt samvær

Tirsdag 2. november 2021, kl. 18.30

på Aarhus Tandlægeskole, Vennelyst Boulevard

Efter foredrag serveres smørrebrød og drikke. Samt en kort orientering fra Kredsbestyrelsen.

   Deltagere er iøvrigt velkomne til at bære mundbind eller visir hvis behov.

Af hensyn til forplejningen ønskes afbud hvis fremmøde forhindres

Tilmeld dig senest d. 14. oktober på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen

Lisbeth Dietz*Birthe-Annette Bindslev*Bjarne Simonsen*Jørgen Bindslev*                         Flemming Pedersen*Bente Nyvad

Plus55 er for alle tandlæger uanset tidligere og nuværende ansættelse. Hvis du kender nogen, der vil deltage, så bed dem sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

             

                   

Jørgen Bindslev, Lisbeth Dietz, Birthe-Annette Bindslev, Bjarne Simonsen, Flemming Petersen

Gem

Gem

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.