Kontakt boble

MJTF på facebook

Midtjysk Tandlægeforening har tradition for at sponsorere kendte og tilbagevendende aktiviteter på Tandlægeskolen i Århus samt at give de studerende der får mulighed for at rejse ud med TUG, Tandlæger Uden Grænser et lille økonomisk bidrag til rejsen.

Polo T-shirt til 5. semesters studerende.

Midtjysk Tandlægeforening tilbyder hvert år de nye 5. semesters studerende en polo T-shirt til brug på klinikken med påtrykt logo. Tilmelding og bestilling af polo T-shirt foregår via den valgte repræsentant fra OF, Odontologisk forening i Midtjysk Tandlægeforening og fristen for bestilling af T-shirt er 20. september.

9. semesters revy.

Midtjysk Tandlægeforening bidrager hvert år med 3000,- kr. til årets revy på Tandlægeskolen arrangeret af de 9. semesters studerende. Skriftlig ansøgning om sponsorat sendes til formanden for Midtjysk Tandlægeforening senest den 30. november.

Økonomisk bidrag til TUG-rejser.

Midtjysk Tandlægeforening afsætter hvert år et beløb (10.000,- kr. i 2018) i foreningens budget til økonomisk støtte af de studerende fra Tandlægeskolen i Århus, der får mulighed for at rejse ud med TUG i en sommerferie. Rejsen kan max støttes med 3000,- kr. Skriftlig ansøgning om økonomisk støtte til TUG rejse skal være formanden for Midtjysk Tandlægeforening i hænde senest den 1. maj og vil derefter blive behandlet på det efterfølgende bestyrelsesmøde og ansøgerne vil umiddelbart derefter få direkte besked. Ansøgningen skal indeholde dokumentation for rejsens formål samt bankoplysninger med reg. nr. og kontonummer.

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.