Kontakt boble

MJTF på facebook

For klinikejere

PRAKTIKORDNING (For klinikejere)

 
       
Onsdag, 28. August 2019  kl:

Kære Klinikejer. 


Vi, i Midtjysk Tandlægeforening, gentager igen i år succesen med praktikordningen for kommende 9. semesters tandlægestuderende(ÅT) Vi har derfor brug for klinikker, der vil hjælpe os med at give de studerende et indblik i hverdagen på en privat tandklinik. 

Praktikken afholdes i uge 35 (onsdag d. 28. og torsdag d. 29. august) 
Formålet med praktikken er, at de studerende; 


● oplever samarbejdet mellem klinikassistenter, tandplejere og tandlæger.
● Ser mange forskellige typer af tandbehandling og hvordan disse håndteres ”i det virkelige liv”.
● Ser og hører hvordan overenskomsten/særloven fungerer i dagligdagen/ eller hvordan klinikken evt. arbejder uden overenskomst.
● Finder ud af, hvad en ansat tandlæge laver, og hvordan denne aflønnes
● Får en unik mulighed for at skabe kontakt til et område eller klinik, hvor den studerende kunne tænke sig at arbejde efter endt uddannelse.
● og hvad der ellers måtte være relevant.


Vi lægger op til at dag 1 bruges på at kigge over skulderen, og at dag 2 (for de studerende der ønsker det) indeholder en praktisk relevant øvelse. Øvelsen består i, at den studerende selv foretager eftersyn og tandrensning inkl. diagnostik, behandlingsplanlægning og journalisering på en eller to ”rigtige” patienter indenfor den normale tid, der afsættes til et eftersyn på klinikken. Det er tanken, at den praktikansvarlige tandlæge efterfølgende udfører det samme eftersyn, kontrollerer tandrensningen og gennemgår behandlingsforslaget og journal for herefter at give feedback på det udførte.

Har du lyst til at få besøg af en studerende, kan du her på siden udfylde tilmelding med klinikkens kontaktdata. 

Vi vil gerne modtage jeres tilmelding senest d. 15 maj 2019.
I kan forvente, at vi har praktikaftaler på plads sidst maj/start juni. 
Den studerende vil få udleveret Klinikkens kontaktoplysninger og vil herefter selv tage kontakt for at aftale nærmere. Såfremt I har udfordringer med de konkrete dage er I velkommen til at ændre disse og aftale andet med den studerende I får på besøg. 

Har du spørgsmål vedrørende praktikopholdet kan du kontakte:
Rikke Freitag, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , mobil 51603006 eller Marianne Bode, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 22939399<br />På forhånd mange tak. 
Med venlig hilsen 
Ungdomsudvalget, Midtjysk Tandlægeforening

 
 
Kontakt Rikke Freitag eller Marianne Bode
Rikke Freitag: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , mobil 51603006
Marianne Bode: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 22939399
 
 
 
 
 Antal tilmeldte: 29
 
Registeringer er nu lukket

Tilbage

Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Disse oplysninger slettes så snart du forlader siden. Der ud over indsamles - i anonymiseret form - oplysninger om din færden på siden, til brug for udarbejdelse af bruger statistik.